HomeMiksi hankkia lisenssi?

Miksi hankkia lisenssi?

Miksi sinun pitäisi vaivautua hankkimaan lisenssi? Useat ihmiset näyttävät pärjäävän mainiosti ilman ajokorttia. Miksi ajokortti on tärkeä? Jos et ole kiinnostunut ajamaan autoa, mitä muuta tarkoitusta ajokortti voi palvella? Tässä artikkelissa käsitellään juuri näitä seikkoja. Laita siis lukulakit päähän ja valmistaudu lukemaan artikkeli loppuun asti. Tiedätkö, miksi sinun pitäisi mennä autokouluun ja hankkia ajokortti?

Toimii henkilöllisyystodistuksenasi.

Tätä kohtaa ei voi korostaa tarpeeksi. Halusitpa sitten teettää passin tai hakea pankista lainaa, tarvitset jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen. Helpoin käytettävissäsi oleva henkilöllisyystodistus on ajokorttisi. Sinun tarvitsee vain mennä autokouluun, opetella muut teoriat ja käytännön harjoitukset, suorittaa kokeet ja saada ajokorttisi.

Ryhdy opettajaksi 

Jos rakastat ajamista, tässä on toinen vaihtoehto. Sinusta voi tulla myös ammatiltasi bliv kørelærer. Näin pääset opettamaan ihmisiä ajamaan.

Jos sinut kidnapataan

Jos ajokorttisi tiedot ovat täydelliset, poliisi voi käyttää ajokorttiasi tunnistamaan ja löytämään sinut, jos sinut joskus kidnapataan. Ajokortissasi kuvataan myös tarkka pituutesi ja painosi sekä henkilöllisyytesi. Tämä tekee valtion virkamiesten etsimisen erittäin helpoksi, jos, luoja paratkoon, sinut kidnapataan Peter koskaan ja haluat ostaa alkoholia ja tupakkaa.

Jos haluat ostaa alkoholijuomia kotimaassasi, sinun on osoitettava baarimikolle tai kaupan pitäjälle, että olet yli oman maasi salliman juomisen ikärajan. Tässä kohtaa ajokorttisi tulee taas tarpeeseen. Kassat ja myyjät on koulutettu poistumaan vain virallisista ajokorteista, jotka ovat todisteena ja ikätodistuksena. Jos olet alaikäinen, et saa ostaa juomaa. Siksi ajokortin pitämisestä taskussa on aina hyötyä.

Pystyt ajamaan

Viimeinen, mutta ehkä tärkein osa siitä, miksi sinun pitäisi hankkia ajokortti, on se, että sen avulla voit ajaa. Ajokortti osoittaa, että olet siinä iässä, että voit ajaa ja sinulla on asiantuntemusta ajaa eri junissa ja teillä. Jos poliisi tai lainvalvoja joskus pysäyttää sinut, voit näyttää ajokorttisi ja kertoa, että olet käynyt Køreskoler issa ja läpäissyt kokeen. Sinulla on asiantuntemus ja olet läpäissyt valtion päivättyjä kokeita, ja sinun pitäisi saada ajaa tiellä.

Jos ajokorttisi varastetaan, ota yhteyttä paikalliseen moottoriajoneuvoja käsittelevään osastoon saadaksesi uuden kopion. Et saa ajaa, jos et saa uutta kopiota.

Latest Post